Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru bo v prihodnje sodelovala s Fraportovo letalsko akademijo

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru je v preteklem tednu potekala delavnica na temo priprave strokovnih izhodišč sodelovanja med fakulteto in Fraportovo letalsko akademijo, ki so se je udeležili predstavniki fakultete in predstavniki Aerodroma Ljubljana, ki so odgovorni za delovanje Fraportove letalske akademije.

Fakulteta bo v prihodnje sodelovala s Fraportovo letalsko akademijo pri pripravi novih študijskih programov s področja kriznega upravljanja ter izobraževanjih udeležencev tečajev Fraportove letalske akademije in študentov Fakultete za organizacijske vede iz Kranja. Vzajemno sodelovanje je predvideno na različnih področjih, kot so vključevanje študentov v praktično usposabljanje, vključevanje gostujočih strokovnjakov Fraportove letalske akademije v pedagoški proces fakultete, vzajemnem sodelovanju na projektih in raziskavah ter pri ostalih aktivnostih.

Tovrstna strateška povezovanja z gospodarstvom so za fakulteto, ki z interdisciplinarnostjo svojih študijskih programov nudi širok spekter znanj, odlična priložnost za doseganje ciljev in iskanje novih priložnosti.

http://www.aviation-academy.fraport.com/Default.aspx

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.