Nagrada za najboljši študentski IKT projekt 29. konference Dnevni slovenske informatike 2022 / Rok za prijave: 19. 04. 2022

Kategorija novice: 
Obvestila

Ali poleg študija ustvarjate kaj zanimivega? Razmišljate o testiranju svoje ideje? Ustvarjate še sami ali ste si že našli ekipo? V vsakem primeru je pomembno, da svojo idejo predstavite čim večji publiki ali celo morebitnim prihodnjim partnerjem! Prav tako pa lahko izkoristite ta dogodek za mreženje s podjetji/predstavniki podjetij.

Vabimo vas, da se kot študenti brezplačno udeležite konference 29. Dnevi slovenske informatike 2022 (https://dsi2022.dsi-konferenca.si/) in prijavite svojo idejo/projekt ter se potegujete za glavno nagrado v vrednosti 500 EUR. Projekt mora biti povezan z uporabo IKT tehnologije in mora odsevati vašo inovativnost.

Svoj projekt čim prej prijavite na https://forms.gle/mzGPoAKtNmwBuze1A

Konferenca DSI je letni in osrednji dogodek za slovensko informatiko z dolgo zgodovino. Vsako leto se ga udeleži več sto predstavnikov iz oddelkov informatike in razvoja slovenskih podjetij. Letos bo sicer konferenca še boljša kot lani, pa vendar si lahko za lažji občutek pogledate prijavljene študentske projekte iz lanskega leta: https://dsi2022.dsi-konferenca.si/natecaj/nagrada-za-najboljsi-studentski-ikt-proj.

Pohitite s prijavo projekta!

Natečaj za najboljši študentski IKT projekt.pdf

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.