DODIPLOMSKI ŠTUDIJ FAKULTETE ZA ORGANIZACIJSKE VEDE

PRIJAVA DO 30. 3. 2018!

Študirajte na študijski programih po vaših željah!

E-izobraževanje!

Blokovni študij!

Študirajte v tujini!

37. mednarodna konferenca Portorož 2018

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacija in negotovosti v digitalni dobi

37th International Conference on Organizational Science Development - Organization and uncertainty in the digital age

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Vabljeno predavanje prof. dr. Matjaža Perca na 37. mednarodni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti

16. 03. 2018
V okviru 37. mednarodne znanstvene konference v Portorožu, ki jo organizira Fakulteta za organizacijske vede UM bo v sredo, 21. 3. na otvoritvi kot vabljen predavatelj sodeloval tudi prof. dr. Matjaž Perc iz Oddelka za fiziko, Univerze v Mariboru, Fakultete za naravoslovje in matematiko in član Evropske akademije - Academia Europea.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov

16. 03. 2018
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru v sodelovanju s podjetjem DHL Global Forwarding, logistika, d.o.o., razpisuje v okviru programa »Po kreativni poti do znanja 2017 - 2020« pet plačanih raziskovanj študijske prakse. Študenti bodo sodelovali z dvema študentoma iz drugih fakultet.
Obvestila

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom za športne in kulturne dosežke ter razvoj na področju obštudijske dejavnosti in prostovoljstva

15. 03. 2018
Namen poziva je med študenti Univerze v Mariboru prepoznati tiste študente, ki so aktivni na športnem, kulturnem, širšem obštudijskem področju ter na področju prostovoljstva.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov

15. 03. 2018
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru v sodelovanju s podjetjem POR, Podjetje za organizacijo in razvoj, d.o.o., razpisuje v okviru programa »Po kreativni poti do znanja 2017 - 2020« štiri plačane raziskovalne študijske prakse. Študenti bodo sodelovali z dvema študentoma iz druge fakultete (FERI UM).
Obvestila

Na Razpisu za povezovanje z gospodarstvom sta v nizu 186 projektov na ravni Slovenije svoje mesto dobila tudi dva projekta Fakultete za organizacijske vede

14. 03. 2018
Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad je na razpis, s katerim želi spodbuditi povezovanje visokošolskega sistema z gospodarstvom in družbenim okoljem prejel 217 projektov.
Obvestila

Okrogla miza »Retrospektiva za vse generacije« in najava dogodkov ob 60 letnici razvoja organizacijskih ved v Kranju

14. 03. 2018
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, ena od ustanovnih članic Univerze v Mariboru, v letošnjem letu praznuje 60 let razvoja organizacijskih ved. V ta namen so na fakulteti, ki je locirana v Kranju, pripravili okroglo mizo »Retrospektiva Fakultete za organizacijske vede« na kateri so razpravljali o prelomnih trenutkih v zgodovini fakultete in podali smernice za razvoj organizacijskih ved v prihodnosti.

Dogodki

UPDATE.camp 2018

18. 04. 2018
10:00
Če želite posodobiti svoje znanje o informacijski varnosti, se naučiti, kako primerno zaščititi svoje naprave doma ali v podjetju ter postati napreden uporabnik elektronskih naprav in spletnih tehnologij, vas vabimo, da posodobite svoje znanje in se udeležite dvodnevne praktične delavnice.

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

21. 03. 2018
14:00
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 37. leto organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala od 21. do 23. marca 2018 v Portorožu.

Okrogla miza »Retrospektiva Fakultete za organizacijske vede«

13. 03. 2018
13:00
Razvoj organizacijskih znanosti se je z leti spreminjal in z gosti okrogle mize, nosilci razvoja organizacijskih ved, se bomo na dogodku zazrli v preteklost in z nekakšno retrospektivo postavili mejnike Fakultete za organizacijske vede UM.

Okrogla miza na temo ''Povezanost poklicnega usmerjenja v šolah in selekcijskih postopkov v podjetjih''

06. 03. 2018
13:00
Z okroglo mizo želimo izpostaviti ključna vprašanja povezana s poklicnim usmerjanjem in selekcijskimi postopki in je v prvi vrsti namenjena poklicnim svetovalcem v šolah, zaposlenim v kadrovskih službah v industriji, obrti in podjetništvu, akademski javnosti ter študentom.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije