Študiraj v Kranju!

Mednarodno akreditirani študijski programi so vsebinsko in kakovostno primerljivi s sorodnimi študiji po svetu. Prispevajo k razvoju organizacijskih znanosti in tudi k razvoju na področju uporabnega znanja o oblikovanju, načrtovanju, vzdrževanju ter vodenju in upravljanju organizacijskih sistemov.

30th Bled eConference

30. blejska konferenca o e-poslovanju: Digital Transformation - From Connecting Things to Transforming Our Lives

Novice

Obvestila

Karierni dan FOV

22. 05. 2017
Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, Kidričeva cesta 55a v Kranju, bo v torek, 23. 5. 2017 potekal brezplačni dogodek Karierni dan FOV UM, na katerem bomo na enem mestu povezali delodajalce, študente, bodoče iskalce zaposlitve in ostalo javnost. Cilj dogodka je pomagati mladim pri načrtovanju kariere in jih opremiti z informacijami, ki bodo ključne pri prehodu na trg dela ob zaključku študija.
Obvestila

Sistematični zdravniški pregled za študente 1. letnika magistrskega študija

19. 05. 2017
Vabilo in razpored skupin za sistematični zdravniški pregled za študente 1. letnika magistrskega študija
Obvestila

Delavnice v sklopu Podjetniškega dne na ŠC Kranj

18. 05. 2017
Danes je na Šolskem centru Kranj potekal Podjetniški dan. Visokošolski učitelji Katedre za informacijske sisteme Fakultete za organizacijske vede UM so za dijake pripravili štiri zanimive delavnice, ki so jih izvedli na naši fakulteti.
Karierni center

Študentska praksa in študentsko delo: DELO V PROJEKTNI PASARNI podjetja Salviol.d.o.o.

18. 05. 2017
Podjetje Salviol svetovanje d.o.o. iz Ljubljane išče študent-a/-ko za strokovno prakso ali študentsko delo. Delo poteka v Ljubljani na sedežu podjetja.
Karierni center

Študentsko delo: Delo v podjetju DHL Logistika d.o.o.

18. 05. 2017
V podjetju DHL Logistika d.o.o. iščejo študentsko pomoč za obdobje od junija (približno 3 mesece). Ponudbe za sodelovanje posredujete na elektronski naslov: tamara.gerdej@dhl.com, do vključno 19.05.2017.
Obvestila

Predavanje v okviru Erasmus mobilnosti: ANOVA in faktorska analiza

11. 05. 2017
V četrtek, 11. 5. in v petek, 12. 5. bo v okviru Erasmus mobilnosti na UM FOV predaval prof. Jakub Fischer s Fakultete za informatiko in statistiko iz Prage

Dogodki

Karierni dan FOV

23. 05. 2017
09:00
Cilj vsake fakultete je, da študente v času študija opremi z informacijami, ki jim bodo pomagale načrtovati kariero v času študija in čim lažji prehod na trg dela.

E-zdravje danes in jutri

10. 05. 2017
12:00

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije