Prijava/vpis 2017/2018

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe.

Si želite postati manager športnih organizacij?

Na FOV z novim študijskim letom odpiramo vrata vsem, ki jih zanima področje managementa v športu in bi si želeli graditi kariero v športnih organizacijah ter širše. S študijskim programom Management v športu, ki smo ga pripravili v sodelovanju z OKS Slovenija, vam bodo odprte poti do kariere v športnih in drugih organizacijah.

Na FOV po znanje in aktivno do zaposlitve

Na Fakulteti za organizacijske vede vsem študentom tekom študija nudimo karierno in študijsko svetovanje in aktivno pomagamo pri iskanju pravega delodajalca in zaposlitve po meri posameznika.

37. mednarodna konferenca Portorož 2017

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacija in negotovosti v digitalni dobi

37th International Conference on Organizational Science Development - Organization and uncertainty in the digital age

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Novice

Karierni center

Podjetje Pošta Slovenije d.o.o. razpisjuje kadrovske štipendije v šolskem letu 2017/2018

15. 12. 2017
Pošta Slovenije d.o.o. je uspešna gospodarska družba v 100-odstotni lasti Republike Slovenije s 5.500 zaposlenimi. So eden od vodilnih partnerjev gospodarstva, izvajajo univerzalno poštno storitev in zakonsko določeno dostopnost oziroma pokritost poštnega omrežja. Ključno vlogo imajo tudi pri oblikovanju zakonskih podlag za zagotavljanje enakopravnih pogojev poslovanja in pri uveljavljanju najvišjih standardov kakovosti poštnega omrežja ter na trgu univerzalnih poštnih, logističnih in ostalih storitev.
Obvestila

Ogled proizvodne linije Emerald v podjetju Iskra Mehanizmi v Kamniku

13. 12. 2017
V okviru doktorske raziskave o priložnostih uporabe metod podatkovnega rudarjenja za upravljanje kakovosti v proizvodnji, sta si sodelavca UM FOV ogledala proizvodno linijo Emerald v podjetju Iskra Mehanizmi v Kamniku.
Obvestila

Pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru je izšla nova znanstvena monografija z naslovom Kadrovski management v sodobni organizaciji

11. 12. 2017
V soavtorstvu visokošolskih učiteljev Katedre za kadrovske sisteme Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru, je izšla nova znanstvena monografija z naslovom Kadrovski management v sodobni organizaciji.
Obvestila

Objavljeno poglavje v knjigi »Knowledge Management Strategies and Applications visokošolskih učiteljev in sodelavcev Fakultete za organizacijske vede UM

11. 12. 2017
Raziskovalci dr. Matjaz Roblek, mag. Maja Zajec in dr. Benjamin Urh, vsi iz Univerze v Mariboru, Fakultete za organizacijske vede, so dne 21.11.2017 objavili poglavje s področja teorije organizacije in organiziranja, z naslovom Knowledge‐Based Assignment Model for Allocation of Employees in Engineering‐to‐Order Production, v knjigi Knowledge Management Strategies and Applications.

Dogodki

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

21. 03. 2018
14:00
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 37. leto organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala od 21. do 23. marca 2018 v Portorožu.

Delavnica Oracle Apex

30. 11. 2017
10:45

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije