Dodiplomski / Podiplomski študij Fakultete za organizacijske vede

Dodiplomski študij - DRUGA PRIJAVA OD 22. DO 29. 8. 2018!

Podiplomski študij - PRIJAVA DO 10. 9. 2018!

Študirajte na študijski programih po vaših željah!

E-izobraževanje!

Blokovni študij!

Študirajte v tujini!

Kateri študijski program naj izberem?

S pomočjo kratkega vprašalnika izberite študijski program, ki vam najbolj ustreza.

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Regijska konferenca APEX Alpe Adria v Grazu

20. 04. 2018
Študenti 3. letnika dodiplomskega študija in 2. letnika podiplomskega študija študijskih programov Organizacija in management informacijskih sistemov, se danes udeležujejo regijske konference APEX Alpe Adria v Grazu.
Obvestila

5. karierna tržnica v živo

19. 04. 2018
Karierni center Univerze v Mariboru je v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že peto leto zapored priredil večji dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade.
Govorilne ure

Govorilne ure - red. prof. dr. Marko Ferjan

18. 04. 2018
Govorilne ure - red. prof. dr. Marko Ferjan - 20. 4. 2018
Obvestila

Sestanek projektne skupine Mastis

16. 04. 2018
V petek, 13. aprila 2018 so raziskovalci projektne skupine mednarodnega projekta MASTIS - Establishing Modern Master-level Studies in Information Systems ocenjevali dopolnjene učne načrte predmetov na podiplomskem študiju Informacijskih sistemov, ki so jih pripravili kolegi iz Ukrajine in Črne gore.
Karierni center

Vabilo za študente: job shadowing v Adeccu

16. 04. 2018
Če ti kariera veliko pomeni in iščeš dober začetek, imaš zdaj odlično priložnost! Preživi dan na upravi Adecca v Sloveniji, spremljaj pri delu direktorje in vodje področij in na tak način spoznaj delovanje mednarodnega podjetja.
Obvestila

Obisk kandidatov za rektorja Univerze v Mariboru na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju

11. 04. 2018
Na Fakulteti za organizacijske vede so se danes predstavili kandidati za rektorja Univerze v Mariboru: red. prof. dr. Jernej Turk, red. prof. dr. Niko Samec, red. prof. dr. Žan Jan Oplotnik in red. prof. dr. Zdravko Kačič.

Dogodki

UPDATE.camp 2018

18. 04. 2018
10:00
Če želite posodobiti svoje znanje o informacijski varnosti, se naučiti, kako primerno zaščititi svoje naprave doma ali v podjetju ter postati napreden uporabnik elektronskih naprav in spletnih tehnologij, vas vabimo, da posodobite svoje znanje in se udeležite dvodnevne praktične delavnice.

Strokovna ekskurzija v Maribor: 5. karierna tržnica v živo /Rektorat Univerze v Mariboru / sreda, 18. april 2018

18. 04. 2018
10:00
Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, prireja dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Dogodek študentom in diplomantom UM omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije