Študiraj v Kranju!

Mednarodno akreditirani študijski programi so vsebinsko in kakovostno primerljivi s sorodnimi študiji po svetu. Prispevajo k razvoju organizacijskih znanosti in tudi k razvoju na področju uporabnega znanja o oblikovanju, načrtovanju, vzdrževanju ter vodenju in upravljanju organizacijskih sistemov.

36. mednarodna konferenca Portorož 2016

36. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Odgovorna organizacija

36th International Conference on Organizational Science Development - Responsible Organization

Novice

Karierni center

Decembrska šola reševanja študije primera - Case study FOV 2016

02. 12. 2016
Vabimo vas, da se v naslednjem tednu pridružite udeležencem Decembrske šole reševanja študije primera in tekmovanja, ki bo potekalo v sklopu omenjenega izobraževanja.
Obvestila

Okrogla miza "Socialni servis za starostnike - zaposlitvena priložnost za mlade"

02. 12. 2016
Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, Kidričeva cesta 55a v Kranju, bo v četrtek, 8. 12. 2016 potekala okrogla miza na temo Socialni servis za starostnike – zaposlitvena priložnost za mlade. Okrogla miza bo potekala ob 17. uri v prostorih knjižnice fakultete.
Obvestila

Objava o raziskovalnem dosežku

02. 12. 2016
Marko Bohanec (doktorski študent UM FOV), Mirjana Kljajić Borštnar (UM FOV) in Marko Robnik-Šikonja (UL FRI) so objavili izvirni znanstveni članek z naslovom "Explaining machine learning models in sales predictions" v vodilni reviji s področja umetne inteligence: Expert Systems with Applications, s faktorjem vpliva 2,981.
Obvestila

Nova znanstvena monografija »Ergonomija v teoriji praksi« - pomemben prispevek k literaturi na interdisciplinarnem področju Ergonomije

01. 12. 2016
Prof. dr. Zvone Balantič iz Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru je v soavtorstvu s prof. dr. Andrejem Polajnarjem in prof. dr. Simono Jevšnik, pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje izdal znanstveno monografijo z naslovom Ergonomija v teoriji in praksi.
Karierni center

Strokovna ekskurzija v Tehnološki park Ljubljana in Plastiko Skaza v Velenju

23. 11. 2016
Študenti in profesorji FOV so se v torek, 23. 11. 2016 odpravili na strokovno ekskurzijo v Ljubljano in Velenje, ki je bila organizirana v sklopu aktivnosti Kariernega centra.
Obvestila

Konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi - VIVID '16

18. 11. 2016
V Kranju na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru se je v petek, 18. novembra 2016 v okviru multi-konference Informacijska družba 2016, odvijala 19. Konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi, ki jo organizirata Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Institut Jožef Stefan v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani in Slovenskim društvom Informatika.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije