Prijava/vpis 2017/2018

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe.

Si želite postati manager športnih organizacij?

Na FOV z novim študijskim letom odpiramo vrata vsem, ki jih zanima področje managementa v športu in bi si želeli graditi kariero v športnih organizacijah ter širše. S študijskim programom Management v športu, ki smo ga pripravili v sodelovanju z OKS Slovenija, vam bodo odprte poti do kariere v športnih in drugih organizacijah.

Na FOV po znanje in aktivno do zaposlitve

Na Fakulteti za organizacijske vede vsem študentom tekom študija nudimo karierno in študijsko svetovanje in aktivno pomagamo pri iskanju pravega delodajalca in zaposlitve po meri posameznika.

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Novice

Karierni center

Priložnost za delo v podjetju KONTO d.o.o na kadrovskem področju

20. 10. 2017
V podjetju KONTO d.o.o. iščejo študenta/-ko za delo na kadrovskem področju z možnostjo daljšega sodelovanja.
Obvestila

Vabilo na delavnico: Vloga oblikovalskega razmišljanja pri projektnem vodenju in upravljanju storitev IT

19. 10. 2017
Slovenski neprofitni združenji PMI Slovenija in itSMF Slovenija v sklopu predkonferenčnega programa konference Skupaj do odličnosti v ponedeljek, 23. oktobra 2017, vabita študente na brezplačno delavnico Vloga oblikovalskega razmišljanja pri projektnem vodenju in upravljanju storitev IT.
Obvestila

Predavanje in okrogla miza na temo Tveganja - negotovosti - krize

18. 10. 2017
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Fraportova letalska akademija sta v torek, 17. oktobra 2017, organizirali brezplačno predavanje in okroglo mizo z naslovom Tveganja - negotovosti - krize.
Obvestila

Okrogla miza s predavanjem TVEGANJA – NEGOTOVOSTI - KRIZE

10. 10. 2017
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede in Fraportova letalska akademija, v torek, 17. oktobra 2017, organizirata brezplačno predavanje in okroglo mizo z naslovom Tveganja - negotovosti - krize.
Obvestila

Prevzem študentskih izkaznic

09. 10. 2017
Študenti magistrskih programov, vpisani po prvem prijavnem roku, lahko v referatu za študentske zadeve prevzamete študentsko izkaznico. Ob prevzemu potrebujete osebni dokument.
Karierni center

Priložnost za delo v podjetju Krka, d.d. iz Novega mesta: SAMOSTOJNI INFORMATIK za informacijsko podporo kadrovskim in organizacijskim procesom

06. 10. 2017
V podjetju Krka, d.d. iz Novega mesta iščejo novega strokovnega sodelovca iz računalniško informacijskega področja s končano 2. stopnjo bolonjskega študija oziroma absolventa magistrskega študija, z opravljenimi večino obveznostmi na fakulteti. Gre za področje dela, ki tesno sodeluje s HR (zaupni podatki, zavedanja varstva osebnih podatkov), vendar na računalniško informacijskem področju.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije