Novice

Karierni center

Paid Traineeship at the EU Delegation to the UN in Geneva

16. 02. 2018
Obvestilo Delegacije Evropske unije pri Združenih narodih v Ženevi o možnostih pripravništva na različnih strokovnih področjih. Predviden začetek zadevnega programa pripravništva je 15. marec 2018. Program traja tri do štiri mesece. Navodila za prijavo, zahtevani pogoji ter druge informacije so navedeni v priloženem dopisu ter na spletni strani https://eeas.europa.eu/delegations/un-geneva/35070/paid-traineeship-eu-delegation-un-geneva_en.
Obvestila

Informativni dnevi 2018

12. 02. 2018
V petek (9.2.) in soboto (10.2.) so tudi na naši fakulteti potekali Informativni dnevi, na katerih smo zaposleni in študenti bodočim študentom in njihovim staršem predstavili študijske programe, ki sledijo trendom sodobnega digitalnega okolja in dejavnosti, ki jih izvajamo v sklopu izvajanja študijskega procesa.
Obvestila

Na Akademiji ob slovenskem kulturnem prazniku Sledi poeta, ki sta jo pripravili Zveza kulturnih društev Kranj in Fakulteta za organizacijske vede UM, so navdušili mladi.

12. 02. 2018
(Kranj, 09. 2. 2017) – Fakulteta za organizacijske vede UM in Zveza kulturnih društev Kranj sta tudi letos organizirali Akademijo ob slovenskem kulturnem prazniku Sledi poeta na kateri so navdušili dijaki Gimnazije Kranj, dijaki Gimnazije Franceta Prešerna, instrumentalisti Glasbene šole Kranj in pevke Dečve.
Karierni center

Možnost študentskega dela / Goodyear Dunlop - Sava Tires, Kranj

02. 02. 2018
Podjetje Goodyear Dunlop - Sava Tires iz Kranja k sodelovanju vabimo ambiciozne, odgovorne, komunikativne, samoiniciativne in fleksibilne absolvente / študente višjih letnikov, ki so pripravljeni/-ne na timsko delo v mednarodnem okolju, za: Študentsko delo v kadrovskem oddelku (m/ž)
Obvestila

Podelitev nagrad in priznanj na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru

01. 02. 2018
V sredo, 31. januarja 2018 je na rektoratu Univerze v Mariboru potekala slovesnost ob podelitvi nagrad in priznanj Univerze v Mariboru. Nagrade so bile podeljene tistim, ki s svojim delom, vrhunskimi dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru. Med prejemniki priznanj so bili tudi naši zaposleni in študenti.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov

30. 01. 2018
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru v sodelovanju z organizacijo MEPI razpisuje v okviru programa »Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016-2018« tri plačane raziskovalne prakse. Študenti bodo sodelovali s štirimi študenti drugih fakultet.
Obvestila

Informativni sejem Študent:UM

29. 01. 2018
Univerza v Mariboru bo v nakupovalnem središču Europark v Mariboru za vse bodoče študente organizirala Informativni sejem ŠTUDENT:UM, na katerem bodo predstavljene vse fakultete in študijski programi Univerze v Mariboru.
Karierni center

Zaposlitvena priložnost v podjetju Addeco, PE Kranj

29. 01. 2018
Adecco - poslovna enota Kranj razpisuje dve zaposlitveni priložnosti.
Obvestila

10. Informativa - sejem izobraževanja in poklicev

25. 01. 2018
Na Informativi, sejmu izobraževanja in poklicev se bo jutri in v soboto (26. in 27. januarja 2018) predstavljala tudi naša fakulteta. Vabljeni na našo stojnico v Kupuli A, Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.
Obvestila

Gorenjski in ljubljanski srednješolci tekmovali v študiji primera

23. 01. 2018
Prejšnji teden sta Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Gimnazija Franceta Prešerna za dijake gorenjskih in ljubljanskih srednjih šol v Kranju organizirali Tekmovanje v reševanju študije primera. Izziva, ki se ga je lotilo osem ekip dijakov, so letos okoljsko obarvali, saj so ga pripravili v sodelovanju s programom Ekošola.

Pages