Slovesna podelitev diplom na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

V sredo, 29. novembra 2017 je na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, potekala slovesna podelitev diplom diplomantom dodiplomskega in podiplomskega študija.

Diplome so bile podeljene:

  • 32 diplomantom visokošolskih študijskih programov,
  • 35 diplomantom univerzitetnih študijskih programov in
  • 27 diplomantom magistrskih študijskih programov.

Dekan Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru prof. dr. Iztok Podbregar je po podelitvi diplom, podelil tudi priznanja študentom, ki so se v študijskem letu 2016/2017 uvrstili na Dekanovo listo najuspešnejših študentov in  Priznanje za najuspešnejši raziskovalni dosežek študentov UM FOV v preteklem študijskem letu 2016/2017, ki so raziskovalno delo opravili pod mentorstvom dr. Iztoka Podbregarja, dr. Alenke Brezavšček in dr. Polone Šprajc. Na Dekanovo listo najuspešnejših študentov se je v preteklem študijskem letu uvrstilo 17 študentov, ki so po kriterijih podeljevanja priznanj izpolnjevali vse pogoje (več o dobitnikih priznanj: Dekanova lista).

Priznanje za odmeven raziskovalni dosežek študentov za preteklo študijsko leto so prejele študentke: Rebeka Benda, Teja Bernot, Lucija Podboršek in Ines Stojanovič, ki so sodelovale pri projektu Študentski inovativni projekti za družbeno korist v okviru projektnega dela na temo Model zaposlitvenih priložnosti in integracija različnih ranljivih družbenih skupin.

Fotogalerija dogodka je dosegljiva na spletni strani: http://www.fotoboni.si/?page_id=5718 (16.00: http://www.fotoboni.si/291117/1600/; 17:30: http://www.fotoboni.si/291117/1730/)

Vsem diplomantom in dobitnikom priznanj iskreno čestitamo!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.