Razvoj Fakultete za organizacijske vede UM ustvarjamo in pišemo skupaj z vami

Kategorija novice: 
Obvestila

Na slavnostni akademiji, 13. septembra 2018 ob praznovanju 60 letnice razvoja organizacijskih ved v Kranju, so župan Mestne občine Kranj g. Boštjan Trilar, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije g. Bogdan Gabrovec in direktorica Univerzitetne knjižnice Maribor UM dr. Zdenka Petermanec Fakulteti za organizacijske vede UM predali prav posebna darila. Darila je v imenu zaposlenih Fakultete za organizacijske vede UM, prevzel dekan fakultete red. prof. dr. Iztok Podbregar.

Sodelovanje z okoljem, povezovanje na skupnih projektih, premostitev ovir s skupno željo po razvoju je samo nekaj elementov skupne sinergije dela. Veseli smo, da skupaj z nami akademska javnost, širše in ožje okolje, lokalna skupnost, predstavniki gospodarstva in negospodarstva, skupaj z nami pišejo našo zgodbo uspeha.

Vsem prijateljem Fakultete za organizacijske vede UM se ob tej priliki še enkrat zahvaljujemo, za tvorno sodelovanje v preteklem in bodoče povezovanje v prihodnje.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.