Prosto delovno mesto - Zarja Elektronika

Kategorija novice: 
Karierni center

V podjetju Zarja Elektronika iz Kamnika iščejo absolventa računalništva, informatike ali elektrotehnike (lahko tudi študenta podiplomskega programa) za delo v razvoju programske opreme. Ponujajo delo preko študentske napotnice z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas po opravljeni diplomi.

Od kandidatov pričakujejo aktivno znanje angleškega jezika, samostojnost, splošno razgledanost, vozniško dovoljenje B kategorije ter željo po pridobivanju novih znanj in poglabljanje v obstoječe stanje tehnike.

Kandidati, ki jih delovno mesto zanima, naj pošljejo vlogo in CV po pošti na naslov ZARJA ELEKTORNIKA D.O.O., Polčeva pot 1, 1241 Kamnik

Zarja Elektronika (http://www.zarja.com/) je eno od vodilnih podjetij na področju tehničnega varovanja z delovanjem v širši regiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969. Trenutno je v podjetju več kot 70 zaposlenih. V Zarji Elektroniki se s svojim poslanstvom zavezujejo biti certificiran proizvajalec in dobavitelj kvalitetne opreme ter storitev tehničnega varovanja po najstrožjih evropskih in svetovnih merilih. Svojim uporabnikom želijo ponuditi kar največjo tehnično varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine ali drugimi neprijetnimi dogodki. Njihovo poslanstvo uresničuje usposobljeno in motivirano osebje.

Strankam nudijo izdelavo projektov “na ključ”, od svetovanja, idejne zasnove, projektiranja, inženiringa pa do same izvedbe – montaže in kasnejšega servisiranja ter vzdrževanja. Za sistem oziroma podsistem – komponente, skrbijo skozi celoten življenjski cikel.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.