10. Informativa - sejem izobraževanja in poklicev

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Informativi, sejmu izobraževanja in poklicev se bo jutri in v soboto (26. in 27. januarja 2018) predstavljala tudi naša fakulteta. Vabljeni na našo stojnico v Kupuli A, Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Jubilejni sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 26. in 27. januarja 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že desetič na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do dodiplomskih in podiplomskih programov, številne poklice, informacije o štipendijah, prvič pa bo ponujal tudi več kot 790 zaposlitvenih mest v okviru projekta Moja prva zaposlitev.

Natanko dva tedna pred uradnimi informativnimi dnevi, ki bodo po vsej Sloveniji potekali 9. in 10. februarja, bodo mladi na 10. Informativi izobraževalne programe lahko spoznavali na enem mestu. Hkrati bodo lahko pridobili tudi različne, s poklici in izobraževanjem povezane, informacije. Informativa je edinstven (pred)informativni dan za učence, dijake in študente, da spoznajo, katere šole oz. fakultete jim ponujajo katere programe, jih med seboj primerjajo in se odločijo, katero izmed njih bodo obiskali na informativni dan ter kam bodo nato oddali prijavnico za vpis. V letošnjem letu se predstavlja tudi okoli 20 programov iz tujine.

http://www.informativa.si/

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.