Rekordno število podelitev diplomskih listin na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

V Kranju, na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru danes in jutri poteka slavnostna podelitev diplomskih listin diplomantom dodiplomskega in podiplomskega študija ter podelitev priznanj najuspešnejšim študentom Fakultete za organizacijske vede.

Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, je v preteklem obdobju študij na dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih zaključilo preko 900 študentov. Veliki delež diplomantov, ki bo danes prejel slavnostno listino iz rok dekana red. prof. dr. Iztoka Podbregarja, je v roku zaključil še nebolonjske študijske programe univerzitetnega, visokošolsko strokovnega, specialističnega študija in znanstvenega magisterija.

Fakulteta za organizacijske vede je ponosna na vsakega diplomanta, ker je vsak diplomant ambasador znanja in pripravljen na multidisciplinarno reševanje vsakodnevnih izzivov delovnega okolja. Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, ki bo prihodnje leto praznovala častitljivih 60 let svojega obstoja, je prepoznana v slovenskem okolju predvsem s tradicijo na področju razvoja organizacijskih znanosti.

V nedavnem obdobju je uspešno akreditirala tudi nov študijski program visokošolskega strokovnega študija Management v športu.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.