Delavnica: Metodologija raziskovalnega dela in statistična analiza podatkov

07. 09. 2017 to 12. 09. 2017
10:00 to 14:15
Lokacija: 
predavalnica 401
Fakulteta za organizacijske vede
Slovenia

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru od 7. do 12. septembra 2017 vljudno vabi na štiri-dnevno aktivno delavnico: Metodologija raziskovalnega dela in statistična analiza podatkov, ki bo potekala na sedežu fakultete v Kranju, Kidričeva cesta 55a.

Z udeležbo na aktivni delavnici boste:

  • spoznali postopke izvajanje raziskav,

  • uporabljali statistične metode pri analiziranju razis­kovalnih podatkov,

  • izvajali raziskavo s pomočjo univariatnih in bivari­atnih statističnih metod, izvedenih s programom za statistično obdelavo podatkov SPSS

  • ter se naučili interpretirati dobljene podatke ra­ziskave.

Delavnice bodo potekale od 7. do 12. septembra, 4 dni po 5 šol­skih ur, v skupnem trajanju 20 šolskih ur. Maksimalno število udeležencev delavnice je 20.

Termini izvedbe so opredeljeni v nadaljevanju v trajanju od 10:00 do 14:15 ure z vmesnim polurnim odmorom.

Kotizacija za udeležbo na delavnici znaša 150€ brez DDV. V ceno je všteto gradivo in odmori s kavo. Ob koncu delavnice boste prejeli potrdilo o strokovnem izobraževanju.

Prijavite se lahko preko priložene prijavnice, ki jo nato posredujete na cis@fov.uni-mb.si ali spletnega obrazca https://domino.fov.uni-mb.si/PrijavniObrazec.nsf/Metodologi­ja2017-2. (V primeru težav z odpiranjem linka si preberite navodila navodila_za_prijavo_preko_spletnega_obrazca.pdf)

Podroben program delavnice in prijavnico najdete v priloženem dokumentu.

Vabljeni k udeležbi!