Študiraj v Kranju, v središču Gorenjske

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

43. mednarodna konferenca 2024

43. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA O RAZVOJU ORGANIZACIJSKIH ZNANOSTI

20. - 22. Marec 2024 | Portorož, Slovenija

konferenca.fov.um.si

 

Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

06. 02. 2024
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Obisk dr. Kristyne Vltavske - Faculty of Statistics and Informatics, Prague University of Economics and Business

10. 04. 2024
Na FOV UM v tem tednu preko Erasmus+ mobilnosti gostimo dr. Kristyno Vltavsko, prodekanico za izobraževalno dejavnost Fakultete za statistiko in informatiko iz Ekonomsko poslovne univerze v Pragi.
Obvestila

11. karierna tržnica Univerze v Mariboru

05. 04. 2024
V naslednjem tednu Karierni center Univerze v Mariboru organizira Karierni teden v sklopu 11. karierne tržnica za vse študente UM. Znotraj Kariernega tedna se bo med 8. in 12. aprilom 2024 zvrstilo kar 18 dogodkov, ki jih študentje lahko izkoristijo za mreženje, pridobivanje informacij in karierni razvoj.
Obvestila

Projektne aktivnosti FLOODSTOPPING Erasmus+ projekta

26. 03. 2024
Fakulteta za organizacijske vede UM, poleg partnerjev iz Italije, Francije, Španije in Belgije, sodeluje pri izvajanju aktivnosti Erasmus+ projekta FLOODSTOPPING, katerega cilj je usposobiti učitelje in jim zagotoviti inovativna orodja za ozaveščanje učencev in skupnosti v zvezi s poplavno ogroženostjo.
Obvestila

Uspešno smo zaključili 43. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti

25. 03. 2024
Od srede, 20. marca 2024 do petka, 22. marca 2024 je potekala tradicionalna, mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo je letos že triinštiridesetič (43) organizirala Univerza Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede.
Obvestila

Sodelovali smo na dogodkih ob mednarodnem dnevu odprtih podatkov

19. 03. 2024
Ob mednarodnem dnevu odprtih podatkov v mesecu marcu 2024 sta v okviru Ministrstva za digitalno preobrazbo RS in Ministrstva za javno upravo potekali dve srečanji, na katerih so se udeleženci seznanili s primeri dobrih praks pri ponovni uporabi podatkov.
Obvestila

Razpis 11. tekmovanje za turističnega vodnika

18. 03. 2024
Turistična zveza Slovenije razpisuje 11. tekmovanje za TURISTIČNEGA VODNIKA, ki je namenjeno mladim od 16 do 29 leta. Turistični vodnik je velikokrat prva in edina vez med turisti in lokalnim okoljem ter zato neprecenljiv del turistične ponudbe kraja.

Virtualni sprehod

 

Dogodki

Študijski obisk študentov in profesorjev FOV UM – Nemčija in Francija 2024

22. 04. 2024
06:00
Na Fakulteti za organizacijske vede bomo tudi v letošnjem študijskem letu organizirali mednarodni študijski obisk za študente in profesorje. Tokrat se bomo odpravili v Nemčijo in Francijo, kjer bomo obiskali univerzo v Esslinegnu, si ogledali različna delovna okolja ter spoznali nemška in francoska mesta in njihove znamenitosti.

Informativni dan FOV UM - Maj 2024

16. 05. 2024
16:00
Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

37. mednarodna blejska e konferenca o digitalnem poslovanju

08. 06. 2024
09:00
Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in v Evropi ter eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

Informativni dan FOV UM - Avgust 2024

20. 08. 2024
16:00
Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.